Kik vagyunk?

RÓLUNK

 

Chameleon Camp tagjai


Mint sok más tenyésztő, mi is egzotikus állattartókként kezdtük a pályafutásunkat, megvettük az első párduckaméleonunkat. Nem is egyet, hanem rögtön négyet hoztunk haza otthonunkba, mindenkinek megvolt a saját kiskedvence. Ahogy teltek a napok, hónapok, egyre inkább azt éreztük, hogy az állatok irányítják az életünket, mi ezt azonban cseppet sem bántuk.

Sőt! Úgy éreztük, hogy a velük töltött idő
egyfajta kikapcsolódás és egy újabb közös hobbi is számunkra, amit azóta is szívvel, lélekkel folytatunk.


Valahol ezen a ponton kezdődött a Chameleon Camp tenyészetünk története.


Amikor alaposabban megismertük a különböző lokalitásokat, újabb és újabb kedvenceket találtunk.
Minél mélyebbre ástuk ismereteinket, annál inkább úgy éreztük, hogy nekünk folytatni kell ezt a különleges, nem mindennapi tevékenységet. Elvarázsolt minket ezeknek az állatoknak a sokszínűsége, viselkedése és személyisége, melyet szerettünk volna megosztani minden állatkedvelővel. Ezután hoztuk létre a közösségi portálokon a Chameleon Camp nevű oldalainkat, hogy más is
megcsodálhassa a róluk készült felvételeket. Az idő előrehaladtával azonban új kaméleonfajokkal ismerkedtünk meg, és bővítettük állományunkat. Jelenleg furcifer pardalis, furcifer lateralis és furcifer viridis fajokkal foglalkozunk, de van még pár különlegesség a kívánságlistánkon.


A felnevelt állatainkért az ország minden szegletéből érkeznek hozzánk. Nagy örömünkre szolgál, hogy már nem csak Magyarországról, hanem egész Európából is vannak megrendelőink, visszatérő vásárlóink. Ez hatalmas elismerés számunkra, emiatt úgy gondoljuk, hogy jó úton haladunk.
A hazai és a nemzetközi egzotikus állatkiállításokon is lehetőséged van személyesen megismerni minket, ahol szívesen válaszolunk kérdéseidre. Keress meg minket standunknál!


Csapatunk tagjai: Balogh Andrea, Krápecz László és Krápecz Levente

Chameleon Camp tulajdonosai
Bízunk abban, hogy állataink és munkásságunk elnyeri a tetszésedet, és reméljük, hogy hamarosan te is egy általunk tenyésztett kaméleon gazdája leszel.


Ezeken a közösségi oldalakon érsz el minket!


YouTube: https://www.youtube.com/@chameleoncamp
Facebook: https://www.facebook.com/people/Chameleon-Camp/100067794720405/
Instagram: chameleon_camp
TikTok: chameleoncamp