Eladó kaméleonok

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, és további képekre, videókra lenne szükséged, keress minket bizalommal!


Kattints az "Érdeklődjön" gombra, vagy írj Messenger üzenetet, hogy még több információt küldhessünk neked a kiválasztott állatról.
Ha telefonon érdeklődnél, akkor hívd a +36-70/402-2910 számot!

Felhívnánk a figyelmét, hogy élő állatot csak személyes átvétellel, terrarisztikai kiállításon történő átvétellel, vagy egyedi házhoz szállítással vásárolhat. Az elérhető állatokat megtalálja weboldalunkon, de azokat nem teheti kosárba, mivel webáruházi értékesítésre nincs lehetőség a 210/2009. (IX. 29.) kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló Kormány rendelet, 17. § * (1) pontja alapján, mely szerint "Csomagküldő kereskedelem útján a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló jogszabály szerinti kedvtelésből tartott állat nem forgalmazható.".

Az állatok áráról, átvételi lehetőségükről érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.


Szeretnénk, ha tudnád, hogy az állatok napról napra egyre színesebbek, így előfordulhat, hogy nem feltétlenül az éppen aktuális színezetét láthatod a képeken.
Érdemes tehát friss fotókat kérni!


Mivel az elérhető állatok, lokalitások száma akár napi szinten is változik, ezért elképzelhető, hogy nem tudtunk minden állatot bemutatni oldalunkon.
Ha nem tudtál választani, vagy egyéb színváltozat érdekelne, keress fel elérhetőségeinken, és segítünk!

Tenyészetünkben elérhető színváltozatok:
Ambilobe, Antalaha, Ambanja, Ankify, Ankaramy, Nosy Be, Nosy Boraha, Nosy Mitsio, Nosy Valiha, Tamatave, Vohemar, Nosy Faly, Sambava, Masoala, Cap est, Soaniera Ivongo,

Ha nem találod az adott színváltozatot az elérhető állatok között, akkor elképzelhető, hogy még nagyon fiatalok az állatok, vagy jelenleg csak tojásban nevelkednek.
Mivel saját magunk tenyésztjük az állatainkat, ezért egy évre előre látjuk, hogy melyik színváltozat mikor lesz elérhető. Bizonyos lokalitásokra várolistánk van, ha nem szeretnél lemaradni, akkor iratkozz fel, mindenféle kötöttség nélkül!
Amennyiben elérhetővé válnak az állatok, első körben fogunk értesíteni!
Tenyésztőknek akár különböző vérvonalból is tudunk állatokat biztosítani!