Arcadia EarthPro - A - 350 g

Cikkszám: CC806985
Arcadia EarthPro - A - 350 g
Arcadia EarthPro - A - 350 g
Arcadia EarthPro - A - 350 g
Arcadia EarthPro - A - 350 g
Arcadia EarthPro - A - 350 g
Cikkszám: CC806985
Raktáron 
6 180 Ft
Egységár: 17 657 Ft/kg
Kaméleonodnak, hüllődnek, kétéltű állataidnak a megfelelő csontképződéshez szüksége van jó minőségű vitaminra.Ennek hiányában csontbetegség alakulhat ki, így fontos ennek a megelőzése.
Mivel a táplálék nem tartalmaz elegendő kálciumot, így azt ki kell egészíteni, ehhez a legegyszerűbb a por állagú kiegészítők használata.

Miért az Arcadia EartPro-A kálciumot válaszd?

Az EarthPro-A természetes, teljes spektrumú ásványi anyagok és vitaminok keveréke, amelyet úgy terveztek, hogy szinte minden takarmányozásnál és minden fajnál használható legyen.
A "mindennapi használatra" szánt ásványi anyag és vitamin kiegészítő poruk a legjobb tudományos gondolkodásmódot és az összetevők beszerzését használja fel. Ahelyett, hogy a földben található ásványi anyagok laboratóriumi közelítését használnák, ők természetes módon bányászott, "teljes spektrumú" ásványi agyagot használnak.
Ehhez kiváló minőségű kalciumot adnak az optimális csontegészség érdekében, valamint virágport, B-vitaminokat, széles spektrumú aminosavakat és karotinoidokban gazdag növényeket. Mivel ez a por agyagalapú, nagyobb mértékben tapad a növényekhez és a rovarokhoz is, így kevesebb hulladékot és nagyobb mértékű felvételt biztosít.

Javasolt használat:
Használj EarthPro-A-t minden etetésnél (1-3 és 5-7 napokon) CalciumPro Mg-t minden 4. etetésnél, valamint Revitalize D3-at a 8. etetésnél. Ezt követően ismételjük ezt a ciklust. A ShedSupportot a vedlési időszak alatt utasítás szerint lehet alkalmazni.